Mit liv som mocktailmaker – en opskrift på vellykkede alkoholinfusioner derhjemme

Mit liv som mocktailmaker - en opskrift på vellykkede alkoholinfusioner derhjemme

Denne artikel handler om fordelene ved alkoholinfusioner, og hvordan man laver dem derhjemme. Det inkluderer opskrifter på vellykkede alkoholinfusioner, herunder en mocktail-opskrift.

Denne artikel vil være nyttig for folk, der ønsker at lære mere om alkoholinfusioner og lave dem derhjemme. Det vil også være nyttigt for folk, der ønsker at lære mere om mocktails og hvordan man laver dem derhjemme.

Historien om min cocktailtime

Dette er historien om min cocktailtime. Jeg er bartender, og jeg har været i dette fag i mange år. Jeg har haft mange forskellige job, men det er det, der føles bedst for mig.

Jeg startede som en bar-back, som er en, der gør alle mulige ting for at hjælpe bartenderen. De kan gøre alt fra at skaffe forsyninger til at rydde op efter arbejdstid. Derfra gik jeg videre til at være barista – som er en, der laver kaffe bag baren og sørger for at lave drinks til kunderne. Dette var et fantastisk stykke arbejde, fordi det gav mig mulighed for at interagere med mennesker mere end blot at stå bag en espressomaskine hele dagen lang.

Endelig blev jeg bartender- som er en, der blander drinks for kunder ud over at tage

Grundlæggende om flydende frugter og grøntsager

Flydende frugter og grøntsager er en fantastisk måde at få din daglige dosis af næringsstoffer på uden at skulle spise al maden. De er lettere at fordøje end fast føde, og de kan indtages på kortere tid.

Opskrifterne jeg har arbejdet på

Mit navn er Jane. Jeg er kok.

Jeg har arbejdet på et par opskrifter for nylig, men jeg har ikke kunne finde de rigtige mål på ingredienser.

Jeg tænkte, at fra teske til spiseske det ville være nemmere at finde dem, hvis jeg kunne bruge teske- og spiseskemål i stedet for kopper, teskeer og spiseskeer.

Jeg vil gerne vide, hvor mange teskefulde er der i 1 spsk?

Hvad er fordelene ved at drikke en mocktail?

På trods af det faktum, at mocktails ikke er så kalorieholdige som andre drikkevarer, kan de stadig pakke et slag, når det kommer til sukker.

Det er her, mocktails kommer ind i billedet. Mocktails er et godt alternativ til alkoholholdige drikkevarer, fordi de er kaloriefri og sukkerfri. De giver dig også en forfriskende smag af frugt eller grøntsager uden de tilsatte kalorier.

Hvordan laver man en mocktail?

En mocktail er en alkoholfri drik, som er lavet af friske råvarer. Den kan serveres som forret eller dessert.

For at lave en mocktail skal du:

– 1 tsk sukker eller honning (eller ethvert andet sødemiddel)

– 2 spiseskefulde vand

– 1 spiseskefuld limejuice (eller anden citrusjuice)

– 1 kop isterninger