Den komplette guide til VM Qatar 2022

Den komplette guide til VM Qatar 2022

VM i Qatar 2022 bliver det første VM i Mellemøsten og det første i et land med en muslimsk majoritetsbefolkning.

Landet har forberedt denne begivenhed i mere end fire år nu. Regeringen har brugt omkring 200 milliarder dollars på infrastruktur og stadioner, mens den private sektor har investeret omkring 400 milliarder dollars.

Hvordan VM i Qatar er forskellig fra tidligere VM

Turneringen vil finde sted om vinteren, den første til en international fodboldbegivenhed.

Her kan du læse mere om at spille fodbold.

World Cup 2022 bliver første gang, at denne turnering afholdes om vinteren. Dette er en stor ændring fra tidligere år, hvor det altid blev afholdt i sommermånederne. Beslutningen om at ændre datoen skyldes Qatars klima og varme.

Hvorfor Qatar World Cup er under beskydning og nogle andre interessante fakta om begivenheden

VM i Qatar er under beskydning af en række årsager. Hovedårsagen er, at landet ikke er et ideelt sted at være vært for en så stor begivenhed. Nogle andre interessante fakta om Qatar World Cup er, at det bliver afholdt af et land, der aldrig tidligere har været vært for nogen større sportsbegivenhed, der vil ikke være alkohol ved spillene, og det bliver brugt som en mulighed for at fremvise Qatars kultur.

Hvad du bør vide om den nye mållinjeteknologi i Qatar

Denne teknologi vil blive brugt for første gang i Qatar 2022. Det er en mere præcis måde at måle afstanden mellem bolden og mållinjen på.

Den nye mållinjeteknologi vil blive brugt i Qatar 2022, og det er en mere præcis måde at måle afstanden mellem bolden og mållinjen på.

Hvornår og hvor finder VM Qatar 2022 sted?

VM i Qatar 2022 finder sted fra 21. november til 18. december 2022. Det bliver første gang, at VM afholdes i et arabisk land.

Hvor mange hold skal spille i VM Qatar 2022?

FIFA World Cup Qatar 2022 bliver den 22. FIFA World Cup, en international fodboldturnering, der er planlagt til at finde sted i Qatar i 2022.

I alt 32 hold skal spille i World Cup Qatar 2022.

Hvem er de forsvarende mestre?

De forsvarende mestre i VM er landsholdene fra Brasilien, Tyskland og Spanien.

De forsvarende mestre ved VM er Brasilien, Tyskland og Spanien. Alle tre hold har været i finalen fire gange siden 2002.

Hvor lang varer turneringen og hvor mange dage vil der være?

Turneringen vil vare i 28 dage og vil have 64 kampe.

Hvad er de mest populære stadioner at besøge i Qatar?

2022 FIFA World Cup spilles i Qatar i sommeren 2022. Landet bygger i øjeblikket 12 nye stadioner for at forberede sig til VM.

De mest populære stadioner at besøge i Qatar er Al-Rayyan Stadion, Al-Khor Stadium og Khalifa International Stadium.